Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@11:56:30 GMT

تولید نرم افزار تبدیل عکس و PDF به Word

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۳۴۱۱۸

تولید نرم افزار تبدیل عکس و PDF به Word

ایسنا/مازندران استفاده از هوش مصنوعی و شبکه عصبی در استخراج متن از عکس و تبدیل PDF به word بدون بهم ریختگی توسط فناوران پارک علم و فناوری مازندران انجام شد.

امروز دانشجویان و همه کسانی که در حال تحصیل و تدریس هستند با فایل های PDF آشنا هستند و دغدغه تبدیل PDF به Word را تجربه کردند. بر خلاف فایل های انگلیسی فایل های فارسی در اکثر اوقات به علت پیچیدگی های موجود در حروف و چسبندگی موجود در آن ، تبدیل به ورد نمی شدند و به علت تحریم های ظالمانه نرم افزاری علیه ایران، هیچ شرکت خارجی هم به این امر ورود نکرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا این نیاز اساسی پژوهشی و دانشگاهی تنها با روش تایپ برطرف میشد که هزینه بسیار بالایی دارد.
گروه ایبو طی ۷ سال و با بررسی دقیق فایل های PDF و ساختار آنها سرویسی را راه اندازی کرده اند که می توان بدون نیاز به نرم افزار و دردسر، فایل های پی دی اف و حتی عکس های اسکن شده خود را به صورت آنلاین با استفاده از الگوریتم های هوش مصنوعی و شبکه عصبی به word تبدیل کنید.
قاسم نتاج مدیرعامل شرکت ایبو اظهارکرد: این نرم افزار برای کلمات انگلیسی وجود داشت اما به دلیل چسیبده بودن کلمات فارسی تا حدودی امکان پذیر نبوده است که با پیگیری‌های تحقیقاتی سیستم او سی آر فارسی را راه اندازی کردیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر به راحتی امکان تبدیل فایل پی دی اف به ورود وجود دارد و این پروژه همه نقیصه‌های تبدیل پی دی اف به ورد را رفع کرده است.
مدیرعامل این شرکت دانش‌محور با اعلام اینکه این نرم افزار به‌صورت برخط صفحات پی دی اف را به ورد تبدیل کرده و برای هر صفحه ۱۰۰ تومان از کاربران دریافت می‌شود.

نتاج یادآورشد: نرم افزار تبدیل پی دی اف به ورد با آدرس www.eboo.ir در دسترس قرار دارد.

مدیرعامل شرکت ایبو با اعلام اینکه این پروژه برای نخستین بار در کشور عملیاتی شده است، افزود: چندین شرکت در این زمینه ورود پیدا کرده اما نیمه کاره پروژه را رها کردند، کار با این سیستم بسیار سخت است به این دلیل که هم از هوش مصنوعی و هم از شبکه عصبی باید استفاده کرد، در حال حاضر ما با ۶۴ هزار کاربر مشغول فعالیت هستیم و بین ۱۵ تا ۱۷ میلیون تبدیل تاکنون انجام دادیم.

وی گفت: از جمله مزیت های این نرم افزار قیمت فوق العاده پایین با توجه به عملکرد فوق العاده بالای سرویس، ارائه تمامی خدمات مربوط به پی دی اف شامل کاهش حجم پی دی اف، محافظت و رمز گذاری روی فایل پی دی اف، تبدیل پی دی اف به عکس، جدا سازی صفحات، تعمیر پی دی اف های آسیب دیده، پشتیبانی از فایل های محافظت شده، پشتیبانی از درصد بالایی از فرمول ها و عملگرهای ریاضیاتی و قابل استفاده در موبایل، تبلت، اندروید، IOS و دیگر سیستم عامل ها می باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی شرکت های دانش بنیان فایل پی دی اف پی دی اف نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۴۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید

اپلیکیشن تماس اندروید قابلیت جدیدی دریافت کرده و ایموجی صوتی را در دسترس برخی از کاربران قرار داده است.

ایموجی‌های صوتی در اپلیکیشن Phone در واقع افکت‌های صوتی استانداردی هستند که با انتخاب یکی از چند ایموجی تشویق، خنده، جشن، گریه و صدای تبل (???? ???? ???? ???? ???? ) پخش می‌شوند.

وقتی شما به عنوان تماس‌گیرنده یکی از ایموجی‌های صوتی را انتخاب می‌کنید، اپلیکیشن تماس گوگل انیمیشن کوتاهی را همراه با افکت صوتی به مدت چند ثانیه پخش می‌کند که در هر دو طرف تماس شنیده می‌شود.

گوگل در توضیح قابلیت جدید اپلیکیشن تماس می‌گوید: «احساسات و حالت‌های مختلف خود را با صدا‌هایی مانند تشویق، خنده، گریه یا تبل از طریق لمس تصویر هریک از ایموجی‌ها به طرف مقابل ابراز کنید.»

برای فعال‌کردن ایموجی صوتی باید وارد بخش عمومی (General) تنظیمات گوشی شوید یا در صفحه‌ی اپلیکیشن تماس، روی بیشتر (More) بزنید تا گزینه‌ی ایموجی صوتی (Audio Emoji) را مشاهده کنید.

پس از فعال‌کردن، دکمه‌ی «ایموجی صوتی» در صفحه‌ی اصلی اپلیکیشن ظاهر می‌شود و به شما اجازه می‌دهد با زدن روی آن، یکی از شکلک‌ها را انتخاب کنید تا صدای مرتبط پخش شود.

به‌نظر می‌رسد که محدودیتی برای استفاده از این ایموجی‌ها وجود دارد، زیرا فاصله‌ی کوچکی بین استفاده‌ی مجدد از آنها لازم است که از پخش پشت سر هم صدا‌ها جلوگیری می‌کند.

ایموجی صوتی درحال‌حاضر از طریق آخرین به‌روزرسانی اپلیکیشن Phone گوگل در کانال بتا (نسخه‌ی ۱۲۸) در دسترس است. این ویژگی احتمالاً در هفته‌های آینده برای تمام کاربران منتشر خواهد شد.

منبع: زومیت

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • امروز با نیما یوشیح: آی آدم‌ها که روی ساحلِ آرام در کار تماشایید! (+فایل صوتی)
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • قیمت آپارتمان در محدوده «تهران قدیم»
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود